Μακρονήσι

Το Μακρονήσι είναι διάσημο για το υποβρύχιο σπήλαιο που οδηγεί σε ένα μεγαλύτερο που μοιάζει σχεδόν με μια μπλε λιμνοθάλασσα. Για τους λάτρεις της περιπέτειας, είναι ένα ιδανικό μέρος για καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα και αναρρίχηση στα βράχια των νησιών.

Ασπρονήσι

Τα Ασπρονήσια είναι ένα συγκρότημα με 2 βραχώδεις νησίδες στα ανατολικά του νησιού των Λειψών. Τα ψηλά βράχια (από σχιστόλιθο), σε συνδυασμό με παραλίες με μεγάλα λευκά και κομψά βότσαλα, δημιουργούν ένα ρηχό πέρασμα ανάμεσα στα 2 κύρια νησάκια με νερά με χαρακτηριστικό τιρκουάζ χρώμα.

Τηγανάκια

Η πιο διάσημη παραλία του νησιού. Η αλήθεια είναι ότι έγινε γνωστή όχι τόσο για την παραλία όσο και για τα καταγάλανα νερά της.

Αρκιοί

Στο ήσυχο νησί των Αρκιών με το απάνεμο λιμάνι, ανακαλύπτεις ένα διαφορετικό κόσμο.

Τα γαλανά νερά της μικρής παραλίας δίπλα στο λιμάνι η εξυπηρέτηση απο τους επαγγελματίες στα τοπικά καταστήματα (ταβέρνες) καθώς και το μαγευτικό τοπίο με τα γραφικά σπιτάκια και τις εκκλησίες, είναι ένα καλοκρυμμένο μυστικό, ένας κρυμμένος θησαυρός και μια απόδραση στο Αιγαίο που περιμένει να την ανακαλύψετε.

Μαράθι

Το Μαράθι βρίσκεται στα νοτιοδυτικά των Αρκιών. Στην παραλία του νησιού με τα κρυστάλλινα νερά μπορεί κανείς να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Ψιλή Άμμος

Η Ψιλή Άμμος θεωρείται ως η ομορφότερη παραλία της Πάτμου. Είναι απομονωμένη, εξωτική, με καθαρή χρυσή άμμο και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά.